Menekülj előre!

Személyre szabott megoldások útkeresőknek, gyógyulni vágyóknak.

Karácsonyi utalvány - hal helyett a háló

[email protected]

WORKSHOP ELŐREMENEKÜLŐKNEK

Megtanítjuk neked, hogyan kell olyan pályázati anyagot írni, amivel nagy eséllyel behívnak állásinterjúzni. Megtanítjuk neked, hogyan kell úgy állásinterjúzni, hogy aztán munkaszerződésed legyen.

Te is kellesz hozzá, a nyitottságod, az elszántságod, az összes előremenekülő kompetenciád és hogy szánj időt a workshopunkra. Merthogy arra invitálunk mindenkit, akinek elege van a munkanélküliségből vagy váltana. És mindezt profin tenné.

Úgy döntöttünk, hogy azoknak is segíteni kívánunk, akik esetleg nem engedhetik meg maguknak az egyéni konzultáció árát, ugyanakkor tesznek magukért, vállalják a felelősséget a saját sikerükért, és sem időt, sem energiát nem sajnálnak maguktól, hogy végre célba érjenek. Kiválasztásban jártas szakértőkként segítünk elérned álmaid állását és közösen elkápráztathatjuk végre az örökké elégedetlen munkáltatókat. Amit garantálunk: a workshop végére magabiztosabb, motiváltabb, felkészültebb álláskereső leszel, felvértezve a versenyképes pályázati anyag megírásának és a profi állásinterjúzás képességével.

Két modulból álló, „pályázati anyag író” és „állásinterjúra felkészítő” workshopot hirdetünk. Csak azokat várjuk, akik elszántak, és a fél, illetve egy napra maximális nyitottsággal, tanulni akarással érkeznek.

A workshop ötvözi a személyes konzultációt az egymás tapasztalatainak és az azokra adható jó válaszok megismerésével. Nagyon jó lehetőséged nyílik arra, hogy versenyképes pályázati anyagod legyen és iránymutatást kapj a sikeres állásinterjúzásról. A nap tartalma – bizonyos határok között – rugalmasan alakítható, azaz a hangsúlyok a résztvevők igényéhez igazodnak. Fontos! Nem egy darab versenyképes pályázati anyagot ígérünk, és nem egyetlen állásinterjúra készítünk fel, hanem módszertant, a hogyant tanítjuk meg neked!
A részvételt kortól, végzettségtől függetlenül bárkinek ajánljuk, a versenyképesség növelése mindenkinek jól jöhet.  

A workshop két részből áll:

1. modul, amelynek fókuszában a pályázati anyag áll:

9:00-10:30: Megtudhatod, milyen a versenyképes önéletrajz és iránymutatást kapsz arra vonatkozóan, hogy egészen konkrétan milyen javítanivaló van a sajátodon. Az elméleti jó megoldásokat gyakorlati példákon keresztül ismered meg.

10:30-10:45: szünet

10:45-11:30: A motivációs levél titkait fedjük fel előtted és mutatjuk meg, mit – és hogyan - szeretnek olvasni a kiválasztást végző szakemberek.

11:30-12:00: Felmerülő kérdéseid megválaszolása

12:00-13:00: ebédszünet

 

2. modul, amely az állásinterjúról szól:      

13:00-14:30: Az állásinterjúra való felkészülés lépései. Tippek, trükkök, példák.

14:30-14:45: szünet

15:00-16:30: A tökéletes állásinterjús szereplés. Szempontok, tudnivalók, „akvárium”-gyakorlási lehetőség.

16:30-17:00: Felmerülő kérdéseid megválaszolása

A workshop időpontja: 2014. április 12. (szombat) (Amennyiben nem megfelelő az időpont, de jönnél, ezt is jelezd felénk, kérlek.)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2014. április 8.

A workshop helyszíne: egyeztetés alatt (tömegközlekedéssel könnyedén elérhető helyen)

A workshopot Hajdrik Anita és Tóth Róbert tartja.

Hajdrik Anita job coach vagyok, HR szakértő. Nagyvállalatnál szerzett közel 10 éves HR szakmai tapasztalatomnak köszönhetően az állásinterjúzás minden csínját-bínját megtudhatod a workshopon, rövid idő alatt válhatsz nagyszerű állásinterjúzóvá. Minden kérdésedre örömmel válaszolok.

 

Tóth Róbert vagyok, tréner, tanácsadó. Közel 30 éves, nagyvállalatnál szerzett vezetői tapasztalatom alapján segítek majd neked és támogatlak abban, hogy minél rövidebb idő alatt minél jobb munkavállaló légy.

 

 

A workshop ára:             

1. modul: 5.000 Ft+áfa (bruttó 6.350 Ft)

2. modul: 5.000 Ft+áfa (bruttó 6.350 Ft)

Ha mindkét modulon részt veszel: 8.500 Ft+áfa (bruttó 10.795 Ft)

A részvételi ár tartalmazza a „Munkahely-térképészeti alapismeretek” című könyvecskénket is, amely a megcélzott munkahely minél jobb megismerését segíti.

A workshop létszáma: max. 12 fő

Túljelentkezés esetén újabb időpontot hirdetünk. Az ár bevezető ár, érdemes minél hamarabb jelentkezned.

Mit kell tenned? 

  • A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címre küldj egy levelet,
  • írd le 3-4 mondatban, amit fontos rólad tudnunk,
  • jelöld meg, hogy melyik modulra jelentkezel,
  • mellékeld a pályázati anyagodat, hogy minél konkrétabban tudjunk felkészülni a workshopra
  • a tárgysorba írd be, hogy  „Workshop április 12.”
  • írd meg a számlázási adataidat és nincs más dolgod, mint a válasz levelünkben megadott számlaszámra kifizetni a díjat.

Utána már csak egy teljesítendő kihívást tűzünk ki eléd: lelkesedéssel és a győztesek izgalmával aktívan vegyél részt a workshopon.

A workshopon való részvétel előfeltétele a kiegyenlített számla, amely a szolgáltatásunk megrendelésének számít. A workshopra hozd magaddal a meglévő pályázati anyagaidat, kérdéseidet, egy jegyzetfüzetet és az összes előremeneküléshez szükséges kompetenciádat. Esetleges díj visszafizetésre a jelentkezési határidő előtt 48 órával korábban jelzett lemondás esetén van módunk. Későbbi lemondás esetén visszafizetés nincs, arra kérünk, hogy ha mégsem tudnál eljönni a workshopra, küldj magad helyett valaki mást. 

Mi már nagyon várjuk a személyes találkozást veled, bízunk benne, hogy örömmel csatlakozol a sikeres Előremenekülők egyre szélesedő táborához!

Uí: Tudtad, hogy 10 ügyfelünkből 8 egy hónapon belül elhelyezkedik?

Hajrá, várjuk a jelentkezésedet!

 

Hajdrik Anita és Tóth Róbert

a sikeres állásinterjúk szakértői

 

 

 

 

Tartalomjegyzék

Címkék

Nekünk fontosak:

Összes látogatónk a hónapban: 2068
Összes látogatónk eddig: 366392